De Gulden Meesters
Logo Logo
16
oktober

Inschrijving gesloten

Heb jij je ingeschreven? De woningen worden nu toegewezen. Als jij één van de gelukkigen bent met een optie op een woning, neemt de makelaar spoedig contact met je op.

De Gulden Meesters in Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven komt een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt.

Interesse? De verkoop is gestart!

De eerste 20 woningen van De Gulden Meesters zijn op 9 oktober 2017 in verkoop gegaan. De inschrijftermijn voor de eerste fase is inmiddels gesloten en de meeste woningen zijn inmiddels toegewezen. Interesse in zo’n exclusieve vrijstaande of half vrijstaande villa? Neem contact op met één van de verkopende makelaars voor een brochure en een persoonlijk gesprek.

Exclusief karakter

De villa’s liggen allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Hier woon je dus rustig en vrij, maar wél met het gemak van de voorzieningen van Schoonhoven heel dichtbij. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren ‘30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. Bekijk onderstaande referentiebeelden maar eens!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?