De Gulden Meesters
Logo Logo
Luxe nieuwbouw in een groene omgeving

De Gulden Meesters in Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven komt een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt.

Exclusief karakter

De villa’s ligging allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Hier woon je dus rustig en vrij, maar wél met het gemak van de voorzieningen van Schoonhoven heel dichtbij. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren ‘30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. Bekijk onderstaande referentiebeelden maar eens!

Interesse?

De verwachting is dat de eerste fase van De Gulden Meesters in december 2017 in verkoop gaat. Interesse in zo’n exclusieve vrijstaande of half vrijstaande villa? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in nieuwbouwwijk De Gulden Meesters. Zo mis je niets!

Legenda
Kies woningsoort 3
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Binnenkort nieuw aanbod in verkoop
Op 29 augustus om 17.00 uur start de online verkoop van de woningen van fase 2 in Zilverrijk. Deze fase omvat 16 woningen en 8 semi-bungalows.
Meer weten?

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?