Logo Logo

De financiering is een belangrijk onderdeel van het kopen van een huis. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Lees verder

Op het zuid-westelijke deel van Thiendenland II verrijst binnenkort een fantastisch villapark. Exclusieve vrijstaande en half vrijstaande villa's die louter luxe en rust uitstralen.

Lees verder

Op dit moment wordt de bestrating in het noordelijk deel van de Bergeendstraat aangelegd. Bij de nutsbedrijven is vertraging ontstaan. De stratenmakers doen hun uiterste best om dit enigszins goed te maken.

Lees verder

Wil jij graag wonen in Zilverrijk, het mooie middendeel van Thiendenland II? Wees er dan snel bij. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

Lees verder

Gisteren is de 1e fase van Zilverrijk, het nieuwste stukje Thiendenland II, in verkoop gegaan. Er zijn veel belangstellenden naar het Start-verkoopevenement in het Zilvermuseum gekomen.

Lees verder

Hoe liggen de woningen van Zilverrijk fase 1? Op de situatietekening zijn de woningen van Zilverrijk fase 1 in kaart gebracht.

Lees verder

Op 9 maart is het zover. Dan starten we met de verkoop van de 1e fase in Zilverrijk Thiendenland II Schoonhoven.

Lees verder

Er is nog maar 1 tussenwoning type Ketelmaker beschikbaar. Wil jij wonen in Thiendenland, Het Ambacht – De Entree? Wees er dan snel bij!

Lees verder

Het gaat hard met de woningen in Het Ambacht, de bouw van de 2 onder 1 kapwoningen Gezel en gezinswoningen De Meesterproef is in volle gang. Deze woningen zijn op 1 na allemaal verkocht. Tijdens het grote Open Huis op zaterdag 2 april hebben De Entree woningen in de schijnwerpers gestaan. Met een tent op de bouwlocatie hebben bezoekers de sfeer geproefd van Het Ambacht en zijn alle vragen over de woningen beantwoord. Hiervoor zijn weer nieuwe opties verstrekt. Tijd dus voor nieuw woningaanbod! En daarom start binnenkort de verkoop van de laatste 11 tussen- en hoekwoningen van woningtype De Smid. Dit keer de witte variant.

Lees verder

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan staat het vast al in je agenda. Zaterdag 2 april is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je zo veel huizen en nieuwbouwlocaties bezoeken als je wilt. Zonder verplichtingen of afspraak! Ideaal dus als je je wilt oriënteren voor een nieuwe woning.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?