Logo Logo

De wijken van Thiendenland

In Thiendenland zijn groen en water opvallend aanwezig. In elk woongebied is een grote groen- en speelplek in het plan opgenomen. Zodat kinderen en volwassenen er veel ruimte krijgen om te ravotten én te ontspannen. Thiendenland bestaat uit 3 delen. Het noordelijke deel is project Het Ambacht. Het middengedeelte Zilverrijk en het zuidelijke deel met vrije bouwkavels. Waar je ook woont, overal geniet je van een landelijk uitzicht.

Zilverrijk: karakteristiek en landelijk

Zilverrijk is het middengebied in Thiendenland II Schoonhoven. De wijk is geïnspireerd op de landelijke ligging en omgeving. Je vindt overal in Zilverrijk de kenmerkende landelijke uitstraling terug in de vele smalle slootjes en typische landweggetjes. Je bent hier letterlijk omgeven door de natuur. En toch zit je binnen 10 minuten in het stadscentrum van Schoonhoven. Wat een fijne plek om te wonen!

Het Ambacht: groen en kindvriendelijk

Je voelt de ruimte om je heen als je nieuwbouwproject Het Ambacht via een van de bruggetjes binnenkomt. De brede straten komen uit op een groen gebied dat centraal ligt in de buurt en mogelijkheden biedt voor recreatie.

Kinderen kunnen hier in alle rust en veiligheid spelen. Het woningaanbod is een mooie mix van eengezinswoningen en 2-onder-1-kapwoningen. Waar zie jij jezelf wonen?

Bouwkavels: zoals jij het wilt

Altijd al een eigen droomhuis willen bouwen? Zelf bedenken hoe elk detail eruit moet komen te zien? Dat kan in Thiendenland. In het zuidelijke deel van de wijk zijn vrije bouwkavels te koop.

Of je nu voor een vrijstaande villa met grote oprijlaan kiest of samen met vrienden voor een 2-onder-1-kapwoning gaat, Thiendenland geeft iedere bewoner alle ruimte.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?