Zilverrijk
Logo Logo
Binnenkort in verkoop: De 2e fase in Zilverrijk
Meer weten?
Fase 2 in voorbereiding

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of semi-bungalow meer iets voor jou? In Zilverrijk is het binnenkort allemaal mogelijk. Bekijk het in het woningaanbod.

Bijzondere architectuur

Alle woningen in dit nieuwe deel van Thiendenland krijgen een architectuur mee die best bijzonder te noemen is. In de ontwerpen zie je details terug uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Kijk maar eens naar de volgende beelden en proef de sfeer...

Interesse?

Interesse in een hoek-of rijwoning in Zilverrijk? Bekijk de eerste impressies bij ons woningaanbod. Als jouw voorkeur uit gaat naar de 2-onder-1 kapwoningen en de semi-bungalows, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen in Zilverrijk. Zo mis je niets!

Legenda
Kies woningsoort 3
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Binnenkort in verkoop!
29 augustus om 17.00 uur start de online verkoop van de woningen van fase 2 in Zilverrijk. Deze fase omvat 16 woningen en 8 semi-bungalows.
Meer informatie

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?