Zilverrijk
Logo Logo
Nu in verkoop: De 1e fase in Zilverrijk
Meer weten?
Woningen in aanbouw

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of semi-bungalow meer iets voor jou? In Zilverrijk is het binnenkort allemaal mogelijk. In maart 2017 gaat de eerste fase in verkoop met 32 hoek- en rijwoningen.

Bijzondere architectuur

Alle woningen in dit nieuwe deel van Thiendenland krijgen een architectuur mee die best bijzonder te noemen is. In de ontwerpen zie je details terug uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Kijk maar eens naar de volgende beelden en proef de sfeer...

Ligging woningen 1e fase Zilverrijk

Je hebt interesse in zo'n karakteristieke woning. Dan wil je natuurlijk ook weten waar deze woningen komen te staan. Hoe liggen de tuinen en waar kan ik mijn auto parkeren? Het wordt allemaal duidelijk gemaakt op de situatiekaart.

Interesse?

Interesse in een hoek-of rijwoning in Zilverrijk? Bekijk de eerste impressies bij ons woningaanbod. Als jouw voorkeur uit gaat naar de 2-onder-1 kapwoningen en de semi-bungalows, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen in Zilverrijk. Zo mis je niets!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?