De Gulden Meesters
Logo Logo

Luxe en landelijk wonen

De Gulden Meesters in Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven komt straks een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. In deze wijk komen 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt.

Verkoop De Gulden Meesters fase 2 gestart!

Eind januari is de online verkoop gestart van 16 nieuwe villa's in De Gulden Meesters fase 2. In deze nieuwe fase heb je keuze uit 4 vrijstaande villa's, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 4 semi-bungalows. Heb je interesse in een luxe villa in De Gulden Meesters? Bekijk dan de beschikbare bouwnummers bij het woningaanbod en bel de makelaar voor meer informatie.

Exclusief karakter

De villa’s liggen allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Hier woon je dus rustig en vrij, maar wél met het gemak van de voorzieningen van Schoonhoven heel dichtbij. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren ‘30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. Bekijk onderstaande referentiebeelden maar eens!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Luxe en landelijk wonen in De Gulden Meesters
De verkoop van de luxe villa's in De Gulden Meesters loopt voorspoedig. Heb jij interesse? Bekijk dan het beschikbare woningaanbod en bel de makelaar voor meer informatie.
Naar de woningen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?