De Gulden Meesters
Logo Logo

De Gulden Meesters in Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven komt straks een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. In deze wijk komen 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt.

Interesse? De verkoop is gestart!

De eerste 20 woningen van De Gulden Meesters zijn op maandag 9 oktober 2017 in verkoop gegaan. De inschrijftermijn voor de eerste fase is inmiddels gesloten en alle woningen zijn toegewezen. Op dit moment vinden de eerste verkoopgesprekken plaats. Interesse in zo’n exclusieve vrijstaande of half vrijstaande villa? Bekijk dan het woningaanbod en neem contact op met één van de verkopende makelaars voor de actuele beschikbaarheid.

Exclusief karakter

De villa’s liggen allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Hier woon je dus rustig en vrij, maar wél met het gemak van de voorzieningen van Schoonhoven heel dichtbij. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren ‘30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. Bekijk onderstaande referentiebeelden maar eens!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?