De Gulden Meesters
Logo Logo

Luxe, landelijk en eigentijds wonen: De Gulden Meesters fase 3

De Gulden Meesters in Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven komt straks een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. In deze wijk komen 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt.

Exclusief karakter

De villa’s liggen allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Hier woon je dus rustig en vrij, maar wél met het gemak van de voorzieningen van Schoonhoven heel dichtbij. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren ‘30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. Bekijk onderstaande referentiebeelden maar eens!

Actuele verkoopstand

In nieuwbouwproject De Gulden Meesters heb je keuze uit vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en semi-bungalows. De verkoop is zeer voorspoedig verlopen en bijna alle woningen zijn verkocht; er is nog slechts 1 bouwnummer beschikbaar. Heb je interesse in een luxe vrijstaande villa van maar liefst 178m² woonoppervlakte in De Gulden Meesters fase 1? Bekijk dan bij het woningaanbod villa Erasmus en bel de makelaar voor meer informatie.

Nieuw woningaanbod: De Gulden Meesters fase 3

In villawijk De Gulden Meesters wordt op dit moment achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe fase: De Gulden Meesters fase 3. Deze nieuwe fase biedt ruimte aan in totaal 45 vrijstaande, halfvrijstaande luxe villa's, 3-onder-1-kapwoningen en semi-bungalows. Enkele klassieke favorieten uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe woningtypen in een modern jasje. Wat is jouw favoriete woning? Laat het ons weten! Maak een Mijn Eigen Huis account aan en like jouw favoriete woningtype(n), dan ontvang je steeds gerichtere informatie over de woningen en houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze nieuwe fase. Bekijk hieronder de interactieve situatiekaart.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nieuw woningaanbod: De Gulden Meesters fase 3
In villawijk De Gulden Meesters komt straks nieuw woningaanbod. Dit keer zijn het woningen met de klassieke favorieten uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe woningtypen in een modern jasje. Wat is jouw favoriete woningtype?
Meer over het nieuwe woningaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?