100%verkocht

Opgeleverd

De Gulden Meesters in Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven is de luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters' gerealiseerd. In deze wijk staan 78 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De Gulden Meesters is een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt. Alle woningen zijn opgeleverd en verkocht.

image alt

Exclusief karakter

EVE architecten heeft de woningen in De Gulden Meesters ontworpen. “Vanuit ons ‘eigen huis’ in het mooie Twente, in Nijverdal, denken we elke dag na over een thuis voor anderen. Door onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide expertise en een gezonde dosis nuchterheid, hebben alle woningen van EVE Architecten een topkwaliteit. De passie en liefde voor het ontwerpvak zit in ons DNA, en dat DNA is terug te zien in onze ontwerpen. Unieke ontwerpen maar met een bepaalde herkenbaarheid. Het zit ‘m in verhoudingen, karakter, stijlkenmerken en in de zorgvuldigheid die we bij elke villa nastreven.”

image alt

Woningmix met oog voor detail

“De Gulden Meesters biedt een mix aan woningen: een mooie vrijstaande villa, een prachtige geschakelde villa of een levensloopbestendige woning. Uitgevoerd in wit keimwerk of in een warm, rode baksteen. Met pannen of riet op het dak. Oog voor detail. Niet alleen voor de architectuur maar òòk voor de buitenruimte. De mee-ontworpen erfafscheidingen en de parkeerhofjes, geven de villawijk een groen karakter. De eigentijdse architectuur en de zorgvuldig ontworpen buitenruimte maakt de villawijk klaar voor de toekomst!”

De eerste fase is in oktober 2017 in verkoop gegaan. Eind 2021 zijn de laatste woningen opgeleverd door aannemer RIZ Bouw.