De Gulden Meesters
Logo Logo

Voorzieningen De Gulden Meesters

In nieuwbouwwijk De Gulden Meesters woon je letterlijk in een Oudhollands landschap. In de nabije omgeving komen op verschillende plaatsen aanlegsteigers. Lekker ontspannen vissen of met een bootje het water op? Geniet vanaf het water van het geweldige uitzicht over de typisch Hollandse landerijen.

Zorgeloos opgroeien in De Gulden Meesters

Heb je opgroeiende kinderen? Ook dan woon je in De Gulden Meesters op een prima locatie. De naastgelegen wijk Zilverrijk heeft een eigen multifunctionele accommodatie (MFA). Daar vind je onder andere basisscholen, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. In de gymzaal in het gebouw en de grote speelplaats buiten kunnen kinderen zich heerlijk sportief uitleven. Naast de grote speelplaats komen in Zilverrijk meerdere kleinere speelplaatsen. Voor voortgezet onderwijs kun je in Schoonhoven terecht, waaronder de enige Zilver Vakschool van Nederland. En dat alles op fietsafstand. Dat is nog eens zorgeloos opgroeien!

Volop winkels

Schoonhoven heeft een prachtig centrum en een gevarieerd winkelaanbod. Met grote winkelketens zoals de HEMA, maar vooral ook veel speciaalzaken voor kleding, bloemen, brillen, schoenen of juwelen. Voor je dagelijkse boodschappen steek je de N216 over, daar ligt een grote supermarkt. Volop mogelijkheden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?