De Gulden Meesters
Logo Logo

Afgelopen woensdag was het weer feest op de bouwlocatie van De Gulden Meesters. Dit keer werd de start bouw gevierd van de 16 luxe villa's van fase 2. Op deze prachtig zonnige herfstdag kwamen kopers en projectbetrokkenen bijeen om dit heugelijke moment te vieren.

Lees verder

Luxe, landelijk en eigentijds wonen in een nieuwbouwwoning in Thiendenland. Dat kan in de klassieke en exclusieve villa's van De Gulden Meesters. Deze nieuwe fase, De Gulden Meesters fase 3, biedt ruimte aan in totaal 45 vrijstaande en halfvrijstaande luxe villa's, waarvan enkele bekenden uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe uitvoeringen in een modern jasje. Wat is jouw favoriete woningtype(n)? Laat het ons weten!

Lees verder

Like op Thiendenland Schoonhoven jouw favoriete woningtype in De Gulden Meesters fase 3. Zo laat je alvast je interesse blijken en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account!

Lees verder

Afgelopen donderdag was het feest op de bouwlocatie van De Gulden Meesters fase 1. Daar werd namelijk samen met kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van de eerste 20 luxe villa's gevierd.

Lees verder

De verkoop van de luxe villa's in het nieuwbouwproject De Gulden Meesters is zeer voorspoedig verlopen. Zowel de villa's in fase 1 als in fase 2 zijn in korte tijd bijna allemaal verkocht. Lees meer over de laatste stand van zaken over de verkoop en de bouwactiviteiten.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van De Gulden Meesters fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Het is bijna zover, de online start verkoop van 16 luxe villa's in De Gulden Meesters fase 2. Wil je ook graag in aanmerking komen voor een woning in fase 2? Schrijf dan woensdag 31 januari 2018 in je agenda en maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Dan ontvang je op de dag van de verkoop een mail met een persoonlijke link om jouw favoriete bouwnummers door te geven.

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van 16 nieuwe villa's in De Gulden Meesters fase 2. De woningtypen staan al op de website en daar hebben wij nu ook de bouwnummers met de definitieve koopsom aan toegevoegd. Bekijk de interactieve kavelkaart, zoek jouw favoriete woning en like het bouwnummer van jouw voorkeur!

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis in De Gulden Meesters fase 2 vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?