De Gulden Meesters
Logo Logo

Maandag 9 oktober vierden wij de start verkoop van de eerste 20 woningen De Gulden Meesters - Schoonhoven.

Lees verder

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de interactieve situatiekaart de locatie van de woningen.

Lees verder

Zeven grote Nederlandse meesters sierden ooit allemaal een guldenbiljet. Met de komst van de euro verdween dat eerbetoon, maar met de bouw van de wijk De Gulden Meesters in Schoonhoven kun jij zomaar de trotse bewoner zijn van Hals, Huygens of Spinoza.

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De geïllustreerde plattegronden van de woningen in De Gulden Meesters - Fase 1 staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Lees verder

Wil jij wonen in de prachtige wijk "De Gulden Meesters"? Kom dan naar het start verkoop evenement op maandag 9 oktober!

Lees verder

9 oktober om 17.00 uur start de verkoop van de woningen van De Gulden Meesters fase 1. Dit woonproject omvat 20 woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

Momenteel zijn wij druk bezig met de laatste details voor de woningen van De Gulden Meesters. Wij willen je graag alvast een indruk geven van deze prachtige woningen.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel van het kopen van een huis. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?