De Gulden Meesters
Logo Logo

Planning De Gulden Meesters

Luxe en landelijk wonen? Dat kan in nieuwbouwproject De Gulden Meesters! Een fantastische plek met exclusieve vrijstaande en halfvrijstaande villa's, 3-onder-1-kapwoningen en semi-bungalows, waarvan enkele woningen met rieten kap. Bekijk hieronder de laatste stand van zaken over de verkoop en bouwactiviteiten. 

Fase 1 en 2

Fase 1
De verkoop van 20 fraaie vrijstaande en halfvrijstaande exclusieve nieuwbouwvilla's De Gulden Meesters fase 1 is voorspoedig verlopen en de bouw is begin mei 2018 gestart. Bijna alle woningen zijn verkocht, er is nog slechts 1 bouwnummer beschikbaar. Prognose oplevering: Q2 2019.

Fase 2
Eind januari is de online verkoop gestart van 16 nieuwe villa's in De Gulden Meesters fase 2. Nieuw woningaanbod met keuze uit 4 semi-bungalows, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande villa's. Op dit moment zijn alle woningen verkocht. De bouw is eind augustus 2018 gestart. Prognose oplevering: Q4 2019.

Nieuw woningaanbod: Fase 3

Op dit moment wordt er achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe fase in villawijk De Gulden Meesters; De Gulden Meesters fase 3. Deze nieuwe fase biedt ruimte aan in totaal 45 vrijstaande, halfvrijstaande luxe villa's, 3-onder-1-kapwoningen en semi-bungalows. Enkele bekenden uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe uitvoeringen in een modern jasje. Prognose start verkoop: Januari 2019.

Beschikbaarheid

Bij het woningaanbod zie je de actuele beschikbaarheid per bouwnummer. Ook vind je daar alle verkoopinformatie terug die nu beschikbaar is. Meer weten? Bel gerust de makelaar voor de laatste details. 

Op de hoogte blijven?

Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Dan houden we je daar graag van op de hoogte. Regelmatig ontvangen alle abonnees een digitale nieuwsbrief, onderaan deze pagina kun je je hiervoor abonneren. En je kunt het laatste nieuws uiteraard ook volgen op deze website of in je Mijn Eigen Huis account.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?