Het Ambacht
Logo Logo

De Entree fase 2: Verkoop gestart

Project in verkoop

Vrij en landelijk wonen in Het Ambacht

Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving.

Jaren ’30 in een modern jasje

In Het Ambacht wisselen royale eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen elkaar af. Met uitzicht over het water of gezellig midden in de buurt. De sfeervolle, op de jaren ’30 geïnspireerde stijl, zie je terug in bijzondere raamindelingen en bakstenen in warme ‘oud-Hollandse’ kleuren. Het omarmt je en biedt je een thuis. 

Natuur? Natuurlijk!

Verdeeld over de nieuwe wijk komt een aantal steigers, pittoresk gelegen aan de waterkant en tussen het riet. Ook wordt de wijk een boomrijk geheel. Bij de inrichting wordt gebruikgemaakt van wilgen, elzen en fraaie heesters. Mooi aansluitend bij de landelijke omgeving. Zo is er binnen elk jaargetijde een pracht aan kleur te aanschouwen.

Online verkoop De Entree fase 2 gestart

De online verkoop van de woningen in De Entree fase 2 is gestart. Een statig blok met 8 royale rijwoningen die inclusief compleet ingerichte badkamer en keuken met inbouwapparatuur worden opgeleverd. Lekker compleet wonen dus! Interesse? Bekijk het beschikbare woningaanbod en neem gerust contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Verkoop De Entree fase 2 gestart!
De online verkoop van 8 royale rijwoningen in De Entree fase 2 is gestart! De woningen worden inclusief compleet ingerichte badkamer en keuken met inbouwapparatuur opgeleverd. Interesse? Bekijk het beschikbare woningaanbod en neem gerust contact op met de makelaar voor meer informatie.
Woningen De Entree fase 2

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?