Het Ambacht
Logo Logo
Wijk 100% verkocht

Vrij en landelijk wonen in Het Ambacht

Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving.

Jaren ’30 in een modern jasje

In Het Ambacht wisselen royale eengezinswoningen en 2-onder-1-kapwoningen elkaar af. Met uitzicht over het water of gezellig midden in de buurt. De sfeervolle, op de jaren ’30 geïnspireerde stijl zie je terug in bijzondere raamindelingen en bakstenen in warme ‘oud-Hollandse’ kleuren. Het omarmt je en biedt je een thuis. Zie jij jezelf al via de openslaande deuren het zonnetje in lopen?

Natuur? Natuurlijk!

Verdeeld over de nieuwe wijk komt een aantal steigers, pittoresk gelegen aan de waterkant en tussen het riet. Ook wordt de wijk een boomrijk geheel. Bij de inrichting wordt gebruikgemaakt van wilgen, elzen en fraaie heesters. Mooi aansluitend bij de landelijke omgeving. Zo is er binnen elk jaargetijde een pracht aan kleur te aanschouwen.

Update
Het Ambacht 100% verkocht
Toch wonen in Thiendenland? Het kan! Bekijk het nieuwe woningaanbod in Zilverrijk.
Wijk Zilverrijk Thiendenland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?