Het Ambacht
Logo Logo

Binnenkort in verkoop: De Entree fase 2

Vrij en landelijk wonen in Het Ambacht

Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving.

Jaren ’30 in een modern jasje

In Het Ambacht wisselen royale eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen elkaar af. Met uitzicht over het water of gezellig midden in de buurt. De sfeervolle, op de jaren ’30 geïnspireerde stijl, zie je terug in bijzondere raamindelingen en bakstenen in warme ‘oud-Hollandse’ kleuren. Het omarmt je en biedt je een thuis. 

Natuur? Natuurlijk!

Verdeeld over de nieuwe wijk komt een aantal steigers, pittoresk gelegen aan de waterkant en tussen het riet. Ook wordt de wijk een boomrijk geheel. Bij de inrichting wordt gebruikgemaakt van wilgen, elzen en fraaie heesters. Mooi aansluitend bij de landelijke omgeving. Zo is er binnen elk jaargetijde een pracht aan kleur te aanschouwen.

Binnenkort nieuw woningaanbod

Het is even stil geweest in nieuwbouwwijk Het Ambacht, maar daar komt straks verandering in. Want binnenkort komt er nieuw woningaanbod in verkoop; De Entree fase 2. Een statig blok met 8 royale rijwoningen aan het begin van de wijk, het visitekaartje van Het Ambacht dus. Maak een Mijn Eigen Huis account aan, like jouw favoriete woningtype en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Update
Nieuw woningaanbod in Het Ambacht
Binnenkort start de verkoop van 8 royale woningen in De Entree fase 2. Maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan en like jouw favoriete woningtype. Dan houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws!
Meer over De Entree fase 2

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?