Wat is jouw droomwoning?

Fase 6b in verkoop

Vrij en landelijk wonen in Het Ambacht

Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving. In Het Ambacht wordt al volop gewoond, maar er is ook nog aanbod van nieuwe woningen. Ook hier wonen? 

image alt

Fase 6b in verkoop

De woningen van Het Ambacht fase 6a waren in no time uitverkocht. De allerlaatste woningen in Het Ambacht, fase 6b, zijn in verkoop. Ook hier wonen? Kijk het actuele aanbod op de pagina Woningen. Er komt geen nieuw aanbod meer in deze wijk. 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Natuur? Natuurlijk!

Verdeeld over de nieuwe wijk vind je een aantal steigers, pittoresk gelegen aan de waterkant en tussen het riet. Ook is de wijk een boomrijk geheel. Bij de inrichting is gebruikgemaakt van wilgen, elzen en fraaie heesters. Mooi aansluitend bij de landelijke omgeving. Zo is er binnen elk jaargetijde een pracht aan kleur te aanschouwen.

Blijf op de hoogte Het laatste nieuws
Hier wonen? Bekijk het beschikbare aanbod