Het Ambacht
Logo Logo

Wil jij graag weten wanneer en waar de zon schijnt bij de woningen in De Entree? Bekijk dan de zonnestudie, die geeft een goed beeld van de zonligging het hele jaar door.

Lees verder

Om je een indruk te geven hoe de nog te bouwen woningen in De Entree fase 2 eruit komen te zien, hebben wij een collage gemaakt met beelden van de gerealiseerde woningen in fase 1. Kijk eens wat een prachtige woningen, echt het visitekaartje van de wijk Het Ambacht!

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van De Entree fase 2, dit nieuwe woningaanbod staat al op de website. Heb jij interesse in een woning in deze fase en wil je weten wat jouw financiële situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met de Rabobank, zij verzorgen dan de benodigde financiële check.

Lees verder

Het is even stil geweest in nieuwbouwwijk Het Ambacht, maar daar komt straks verandering in. Want binnenkort komt er nieuw woningaanbod in verkoop; De Entree fase 2. Dit keer 8 statige hoek- en tussenwoningen aan het begin van de wijk, het visitekaartje van Het Ambacht.

Lees verder

Like op Thiendenland Schoonhoven jouw favoriete woningtype in De Entree fase 2. Zo laat je alvast je interesse blijken en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account!

Lees verder

Er is nog maar 1 tussenwoning type Ketelmaker beschikbaar. Wil jij wonen in Thiendenland, Het Ambacht – De Entree? Wees er dan snel bij!

Lees verder

Het gaat hard met de woningen in Het Ambacht, de bouw van de 2 onder 1 kapwoningen Gezel en gezinswoningen De Meesterproef is in volle gang. Deze woningen zijn op 1 na allemaal verkocht. Tijdens het grote Open Huis op zaterdag 2 april hebben De Entree woningen in de schijnwerpers gestaan. Met een tent op de bouwlocatie hebben bezoekers de sfeer geproefd van Het Ambacht en zijn alle vragen over de woningen beantwoord. Hiervoor zijn weer nieuwe opties verstrekt. Tijd dus voor nieuw woningaanbod! En daarom start binnenkort de verkoop van de laatste 11 tussen- en hoekwoningen van woningtype De Smid. Dit keer de witte variant.

Lees verder

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan staat het vast al in je agenda. Zaterdag 2 april is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je zo veel huizen en nieuwbouwlocaties bezoeken als je wilt. Zonder verplichtingen of afspraak! Ideaal dus als je je wilt oriënteren voor een nieuwe woning.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?