Opgeleverd

Complete keuken in Het Ambacht fase 4

18 oktober '19

Bij een nieuw huis hoort een praktische en mooie nieuwe keuken. De woningen in Het Ambacht fase 4 worden standaard opgeleverd met een luxe keuken, hoe fijn is dat? De keuken is namelijk veel meer dan de ruimte waar we vluchtig onze maaltijd bereiden. Het is een verlengstuk van je woonkamer: mooi om te zien, fijn om te zitten.

Inclusief apparatuur

In de koopsom van de woning is al een complete keuken opgenomen. De keuken wordt standaard voorzien van een inductiekookplaat met 4 zones, combi-magnetron, koelkast en recirculatie afzuigkap. De 3 onder 1 kap en vrijstaande krijgen daarbij ook een vaatwasser. Allemaal van het merk Whirlpool. De kastjes zijn greeploos wit softglans. Om je alvast een indruk te geven van de standaard keukens heeft leverancier Middelkoop van elk woningtype een impressie gemaakt. Bekijk de beelden hieronder. Onder de downloads bij de woningen vind je de volledige keukenbrochure en de 0-tekeningen.

Bekijk de keukenflyer

Andere wensen

Heb je liever andere apparaten, frontjes of een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Middelkoop laat graag in een afspraak met een van de verkoopadviseurs de mogelijkheden zien in hun showroom. Zij zorgen uiteindelijk dat tijdens de bouw de keuken wordt ingemeten en de bouwkundige wijzigingen en / of aanpassingen worden gecontroleerd. Middelkoop Culemborg zit aan de Beesdseweg 2 in Culemborg. 

  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws