Opgeleverd

Save the date!

18 juni '18

De datum van de online start verkoop van De Entree fase 2 is bekend! De 8 royale hoek- en tussenwoningen gaan op dinsdag 26 juni 2018 vanaf 17:00 uur online in verkoop. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Zet het alvast in je agenda, maak een Mijn Eigen Huis account aan (mocht je dat nog niet gedaan hebben) en doe mee met de inschrijving!

26 juni 2018

Start online verkoop 8 tussen- en hoekwoningen De Entree fase 2

Het is zover! De verkoop van De Entree fase 2 gaat starten. Wil je dit niet missen? Reserveer dan dinsdag 26 juni 2018 in je agenda.

Alle informatie online

Op dinsdag 26 juni 2018 vanaf 17:00 uur staat alle verkoopinformatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de verkoopbrochure, prijslijst, verkooptekeningen, verkorte meerwerklijst, keukenboekje en de technische omschrijving. Op die dag ontvang je na 17:00 uur de mail met je persoonlijke link om jouw voorkeuren door te geven. Je hebt dan tot dinsdag 3 juli 2018, 17:00 uur de tijd om je 5 favoriete bouwnummers via je Mijn Eigen Huis account door te geven.

Let op!
Deze mail ontvang je alleen als je staat ingeschreven voor het project De Entree fase 2 en je een persoonlijk Mijn Eigen Huis account hebt aangemaakt.

Wat is jouw favoriete woning in De Entree fase 2?

De architectuur van de woningen in nieuwbouwwijk Het Ambacht is zoveel mogelijk geïnspireerd op de kwalitatief hoogwaardige en traditionele woningbouw uit het begin van de vorige eeuw. Hierin werd gewerkt met bijvoorbeeld bijzondere raamindelingen, grote overstekken, zichtbare dakgoten en veelal roodbruine bakstenen. 

Echt Oud-Hollands dus. En dat zie je ook duidelijk terug bij de stijlvolle woningen van De Entree fase 2. En je kunt ze ook al in het echt bewonderen, wat een prachtige huizen zo aan het begin van de wijk Het Ambacht. Wat is jouw favoriete woningtype?

Nieuw woningaanbod De Entree fase 2
Hoe verloopt de procedure? Verkoop- en toewijzing