De allerlaatste fase Het Ambacht online

11 februari '22

De allerlaatste fase in Het Ambacht, en ook in Thiendenland, staat online! Het aanbod bestaat uit twee types hoekwoningen, twee types tussenwoningen en twee types 2 onder 1 kapwoningen. Bekijk nu de woningen met prijsindicatie en schrijf je in als belangstellende. De verkoop start naar verwachting al in maart 2022.

image alt

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven als belangstellende voor de types in fase 6b. Dit doe je door je naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype op de pagina Woningen. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste uitwerking van de woningen. Nu al zie je op de website de woningtypes met plattegronden en een prijsindicatie. De komende tijd wordt er steeds meer informatie over de woningen op deze website gepubliceerd. Ben je belangstellende? Dan brengen we je op de hoogte zodra er nieuwe informatie is!

Meer over een woning kopen
image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, en de aanmeldduur in dagen gelijk is, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te uploaden zodra de verkoop is gestart. Voor een financiële check kun je onder andere terecht bij Rabobank. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en Rabobank neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Of neem contact op met je eigen financieel adviseur. 

Doe een financiële check
Vragen? Neem contact op
Ook wonen in Thiendenland? Bekijk het aanbod