Opgeleverd

Het Ambacht fase 5 staat online!

8 oktober '20

Goed nieuws, er staat een nieuwe fase in Het Ambacht online. Fase 5 bestaat uit 16 woningen, opgedeeld in 3 types: 3 onder 1 kap, 2 onder 1 kap en vrijstaand. Staat hier jouw droomhuis?

image alt

Eigentijdse uitstraling

Net zoals in Het Ambacht fase 4 hebben de woningen een eigentijdse uitstraling met moderne elementen. Het gebruik van hout bij de aangebouwde bergingen steekt mooi af bij de kleur van de baksteen en het hoekraam over 2 verdiepingen bij diverse bouwnummers is een echte eyecatcher. De vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen aan de buitenrand hebben fantastisch vrij uitzicht over het weiland vanuit de achtertuin. De 3 onder 1 kapwoningen liggen aan een groot groen plantsoen waar een speeltuin komt. Naar verwachting start de verkoop nog voor het einde van 2020. 

Interesse?

Heb je interesse in een van de woningtypes in Het Ambacht fase 5? Laat dan je NAW gegevens achter bij dit betreffende type door op de knop 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. Wij houden je dan de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Het Ambacht fase 5. 

Bekijk de woningen
Interesse? Bekijk de woningen
Vragen? Neem contact op