Nieuw woningaanbod in Het Ambacht

8 mei '18

Het is even stil geweest in de wijk Het Ambacht, maar daar komt straks verandering in. Want binnenkort komt er nieuw woningaanbod in verkoop; De Entree fase 2. Een nieuw blok met 8 royale tussen- en hoekwoningen in dezelfde stijl als de woningen in fase 1. De Entreewoningen staan aan het begin van de woonwijk, het visitekaartje van de wijk Het Ambacht dus. In fase 2 heb je straks de keuze uit een tussenwoning en 2 verschillende hoekwoningen. 

Compleet en comfortabel wonen

De woningen in De Entree fase 2 worden compleet met ingerichte badkamer en een keuken met inbouwapparatuur opgeleverd. Natuurlijk geheel in de showrooms naar eigen wens  en smaak aan te passen. Dat is straks dus heerlijk compleet en comfortabel wonen! De koopsomindicatie van deze rijk uitgeruste rijwoningen is vanaf € 325.000,= v.o.n. Naar verwachting zal de verkoop in juni 2018 starten.

De Entree fase 2

Oud-Hollands wonen in De Entree

De architectuur van de woningen in De Entree is zoveel mogelijk geïnspireerd op de kwalitatief hoogwaardige en traditionele woningbouw uit het begin van de vorige eeuw, waarin gewerkt werd met bijvoorbeeld bijzondere raamindelingen, grote overstekken, zichtbare dakgoten en veelal roodbruine bakstenen. Echt Oud-Hollands dus.

Wat is jouw favoriete woning?

De 8 statige woningen in De Entree fase 2 gaan binnenkort in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop kun je nu zelf zetten. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een hoek- of tussenwoning? Laat het ons weten. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt een woning in De Entree fase 2 wilt kopen!

Meer weten? Planning
Nieuw woningaanbod De Entree fase 2