Het Ambacht
Logo Logo

Planning Het Ambacht

Het is even stil geweest in nieuwbouwwijk Het Ambacht, maar daar is nu verandering in gekomen. Want eind juni 2018 is de online verkoop gestart van 8 royale woningen in De Entree fase 2. Alle verkoopinformatie staat per bouwnummer op de website.

De Entree fase 2

De woningen in De Entree fase 2 liggen aan het begin van de wijk, het visitekaartje van Het Ambacht. Een fraaie rij met 8 statige tussen- en hoekwoningen. De koopsom van deze rijk uitgeruste woningen is vanaf € 325.000,= v.o.n. Want de woningen worden compleet met ingerichte badkamer en een keuken met inbouwapparatuur opgeleverd. Natuurlijk geheel naar eigen wens in de showrooms aan te passen. Dat is straks dus heerlijk compleet en comfortabel wonen! 

Beschikbaarheid

Op dit moment is de inschrijving gesloten en zijn alle 8 woningen toegewezen. Mochten er woningen weer beschikbaar komen, dan zullen eerst de reservekandidaten worden benaderd. Heb je de inschrijving gemist, maar heb je toch interesse? Bekijk dan de actuele beschikbaarheid en neem gerust contact op met de makelaar.

Verkoop- en bouwactiviteiten

De bouw start op het moment dat minimaal 70% van alle woningen in het project is verkocht. Én als aan alle andere opschortende en ontbindende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst is voldaan. Hierover ontvang je van ons dan uiteraard bericht. Naar verwachting zal de bouw in Q4 van 2018 starten. Meer weten over hoe het kopen van een huis werkt? Lees dan verder op de pagina Woning kopen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?