Het Ambacht
Logo Logo

Planning Het Ambacht

Het is even stil geweest in nieuwbouwwijk Het Ambacht, maar daar komt straks verandering in. Want binnenkort komt er nieuw woningaanbod te koop; De Entree fase 2. Een fraaie rij met 8 statige woningen aan het begin van de wijk, het visitekaartje van Het Ambacht dus. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de start verkoop in volle gang. Naar verwachting zal de verkoop in juni 2018 starten.

De Entree fase 2

In De Entree fase 2 heb je straks de keuze uit 3 woningtypen; tussenwoningen en 2 verschillende hoekwoningen. De koopsomindicatie van deze rijk uitgeruste woningen is vanaf € 325.000,= v.o.n. Want de woningen worden compleet met
ingerichte badkamer en een keuken met inbouwapparatuur opgeleverd. Natuurlijk geheel naar eigen wens in de showrooms aan te passen. Dat is straks dus heerlijk compleet en comfortabel wonen! 

Mijn Eigen Huis account

Voor De Entree fase 2 kun je vanaf nu een persoonlijk account aanmaken. Wil je binnenkort een huis kopen in deze nieuwe fase, dan heb je hiervoor een account nodig. Je kan hierin aangeven wat jouw favoriete woningtype is en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?