Kavels in Thiendenland
Logo Logo

Vrije kavels: 100% verkocht

Kavels 100% verkocht

Bouwkavels: wonen zoals jij dat wilt

Parkeren op je eigen oprit, ontbijten op je ruime veranda of een boek lezen in het erkertje aan de voorkant van je huis. Het kan allemaal in het zuidelijke deel van Thiendenland. Je hebt de vrijheid om een woning te bouwen die voldoet aan jouw droomwensen. Kies voor een vrije bouwkavel heerlijk aan het water, met zicht op het groen of gezellig midden in de buurt.

Alle ruimte voor jouw wensen

Voor alle kavels geldt dat er voldoende ruimte is voor jouw droomhuis. Of je nu kiest voor een fraaie vrijstaande villa of juist met vrienden een 2-onder-1-kapwoning wilt neerzetten. Aan de te bouwen woningen zitten een aantal eisen, onder meer voor architectuur, kleurgebruik en praktische zaken als parkeren. Zo behoudt de buurt een eigen en exclusief karakter. Op onderstaande afbeelding is te zien waar alle kavels liggen. Alle bouwkavels zijn 100% verkocht.

Update
Bouwkavels Thiendenland: 100% verkocht
Zelf je eigen woning bouwen? Dat kon in Thiendenland! Want daar waren 44 prachtige bouwkavels te koop. Op dit moment zijn alle kavels verkocht en de laatste woningen gaan daar binnenkort in aanbouw. Het is een prachtige wijk met een diversiteit aan woningen geworden, echt een aanwinst voor Thiendenland!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?