Kavels in Thiendenland
Logo Logo

Vrije kavels: 100% verkocht

Verkocht

Bouwkavels: wonen zoals jij dat wilt

Parkeren op je eigen oprit, ontbijten op je ruime veranda of een boek lezen in het erkertje aan de voorkant van je huis. Het kan inmiddels allemaal in het zuidelijke deel van Thiendenland. De kopers hadden de vrijheid om een woning te laten bouwen die helemaal voldeed aan hun eigen droomwensen. 

Diversiteit aan woningen

Het plan bestond uit in totaal 44 bouwkavels; met ligging aan het water, zicht op groen of gezellig midden in de buurt. Inmiddels zijn alle kavels bebouwd en bewoond. Het is een prachtige wijk geworden met een diversiteit aan woningen, echt een aanwinst voor Thiendenland!

Veel ruimte voor woonwensen

Voor alle kavels was er veel ruimte voor het realiseren van een droomhuis. Of je nu koos voor een fraaie vrijstaande villa of juist met vrienden een 2 onder 1 kapwoning wilde laten bouwen. Voor de te bouwen woningen golden wel een aantal eisen, onder meer voor architectuur, kleurgebruik en praktische zaken als parkeren. Op deze manier kon de buurt een eigen en exclusief karakter krijgen. En...dat is goed gelukt!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.