Kavels in Thiendenland
Logo Logo

Nog 1 kavel beschikbaar ...

Kavels in verkoop

Bouwkavels: wonen zoals jij dat wilt

Parkeren op je eigen oprit, ontbijten op je ruime veranda of een boek lezen in het erkertje aan de voorkant van je huis. Het kan allemaal in het zuidelijke deel van Thiendenland. Je hebt de vrijheid om een woning te bouwen die voldoet aan jouw droomwensen. Kies voor een vrije bouwkavel heerlijk aan het water, met zicht op het groen of gezellig midden in de buurt.

Alle ruimte voor jouw wensen

Voor alle kavels geldt dat er voldoende ruimte is voor jouw droomhuis. Of je nu kiest voor een fraaie vrijstaande villa of juist met vrienden een 2-onder-1-kapwoning wilt neerzetten. Aan de te bouwen woningen zitten een aantal eisen, onder meer voor architectuur, kleurgebruik en praktische zaken als parkeren. Zo behoudt de buurt een eigen en exclusief karakter. Op onderstaande afbeelding is te zien waar alle kavels liggen. Op dit moment is er nog 1 kavel beschikbaar. Bekijk het kavelpaspoort van de vrije kavel 4 en bel gerust de makelaar voor de laatste details.  

Update
Laatste kans; Nog 1 bouwkavel beschikbaar ...
Zelf je eigen woning bouwen? Dat kan in Thiendenland! Want er is nog 1 bouwkavel beschikbaar. Wil jij ook wonen in deze prachtige wijk met een diversiteit aan woningtypen en stijlen? Dan is deze laatste kavel misschien wel iets voor jou...
Bouwkavel 4

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?