Nassaukavels
Logo Logo

Nassaukavels in Schoonhoven

De vrijheid hebben om zelf je eigen droomwoning te realiseren. Het kan op één van de 10 Nassaukavels ten oosten van Schoonhoven. Je weet wel, het prachtige en sfeervolle stadje aan de Lek. Hier kom je ieder dag thuis en geniet je van de woning die je zelf hebt ontworpen. En wat dacht je van het weidse uitzicht over de landerijen?

Ruime mate van vrijheid

Voor alle kavels geldt dat er genoeg vrijheid is om je woning helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Natuurlijk zijn er wel zaken waar je rekening mee dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan kleurgebruik, hoogtes en het soort dakvorm. En ook dat de bouwstijl goed moet aansluiten bij de bestaande woningen aan de Lopikerweg en de Thiendenweg. Zo blijft de exclusiviteit van de buurt behouden. Op de meeste Nassaukavels komen vrijstaande woningen. Maar bij een aantal kun je ook kiezen voor een 2 onder 1 kapwoning. Aan jou de keus!

Een kavel kopen? Hoe pak je dat aan?

Voorzieningen dichtbij

Schoonhoven is kleinschalig en gemoedelijk. Van oudsher bekend om de zilverindustrie en het werk van ambachtelijke goud- en zilversmeden. In dit prachtige historische plaatsje kun jij straks wonen in het door jouw bedachte huis. Slenter door het gezellige stadje langs de winkels. Of pak een terrasje en geniet van een cappuccino in het zonnetje. Je bent er namelijk zo. Vanaf je nieuwe huis is het straks maar 5 minuten fietsen of een kwartiertje wandelen naar het gezellige centrum. Hier woon je met alle voorzieningen dichtbij. Makkelijk toch?

Update
Nu in verkoop
De 10 ruime kavels aan de Nassaukade zijn nu in verkoop! Vrijstaand of een 2 onder 1 kapwoning? Het is allebei mogelijk! Zit er een kavel bij waar jij jouw droomwoning op wilt bouwen?
Bekijk het kavelaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?