Logo Logo

Afgelopen donderdag was het feest op de bouwlocatie van De Gulden Meesters fase 1. Daar werd namelijk samen met kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van de eerste 20 luxe villa's gevierd.

Lees verder

De inschrijving van de 8 royale woningen in De Entree fase 2 in nieuwbouwwijk Het Ambacht is dinsdag 3 juli 2018 gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft inmiddels plaatsgevonden.

Lees verder

Op vrijdag 22 juni was het groot feest in Zilverrijk. Tijdens het buurtfestival is door Wethouder De Wit met de toekomstige bewoners van Zilverrijk een boom geplant en is daarmee de naderende voltooiing van Zilverrijk gevierd.

Lees verder

Op dinsdag 26 juni 2018 vanaf 17:00 uur start de online verkoop van De Entree fase 2! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Save the date! Op dinsdag 26 juni 2018 om 17:00 uur start de online verkoop van 8 royale tussen- en hoekwoningen in De Entree fase 2! Een nieuwe fase met stijlvolle woningen aan het begin van de wijk Het Ambacht. Mis het niet, maak nu een Mijn Eigen Huis account aan en doe mee met de inschrijving!

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis in De Entree fase 2 vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom is die financiële check eigenlijk zo belangrijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van 8 royale hoek- en tussenwoningen in De Entree fase 2. De verschillende woningtypen staan al op de website en daar hebben wij nu ook de bouwnummers met de definitieve koopsom aan toegevoegd. Bekijk de interactieve kavelkaart en zoek jouw favoriete woning!

Lees verder

De verkoop van de 8 stijlvolle hoek- en tussenwoningen in De Entree fase 2 gaat binnenkort van start. We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de woningen vervolgens toewijzen.

Lees verder

Wil jij graag weten wanneer en waar de zon schijnt bij de woningen in De Entree? Bekijk dan de zonnestudie, die geeft een goed beeld van de zonligging het hele jaar door.

Lees verder

De verkoop van de luxe villa's in het nieuwbouwproject De Gulden Meesters is zeer voorspoedig verlopen. Zowel de villa's in fase 1 als in fase 2 zijn in korte tijd bijna allemaal verkocht. Lees meer over de laatste stand van zaken over de verkoop en de bouwactiviteiten.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?