Logo Logo

Het is bijna zover, binnenkort start namelijk de verkoop van 20 riante woningen in Zilverrijk fase 4. Het nieuwe woningaanbod staat al op de website en daar hebben wij nu ook de bouwnummers met de definitieve koopsom aan toegevoegd. Bekijk de interactieve kavelkaart en zoek jouw favoriete woningen!

Lees verder

Afgelopen woensdag was het weer feest op de bouwlocatie van De Gulden Meesters. Dit keer werd de start bouw gevierd van de 16 luxe villa's van fase 2. Op deze prachtig zonnige herfstdag kwamen kopers en projectbetrokkenen bijeen om dit heugelijke moment te vieren.

Lees verder

Luxe, landelijk en eigentijds wonen in een nieuwbouwwoning in Thiendenland. Dat kan in de klassieke en exclusieve villa's van De Gulden Meesters. Deze nieuwe fase, De Gulden Meesters fase 3, biedt ruimte aan in totaal 45 vrijstaande en halfvrijstaande luxe villa's, waarvan enkele bekenden uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe uitvoeringen in een modern jasje. Wat is jouw favoriete woningtype(n)? Laat het ons weten!

Lees verder

Like op Thiendenland Schoonhoven jouw favoriete woningtype in De Gulden Meesters fase 3. Zo laat je alvast je interesse blijken en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account!

Lees verder

De verkoop van de 20 zeer riante woningen in de allerlaatste fase in Zilverrijk fase 4 gaat binnenkort van start. We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de woningen vervolgens toewijzen.

Lees verder

Hypotheekgesprek Rabobank

Binnenkort start de verkoop van Zilverrijk fase 4, dit nieuwe woningaanbod staat al op de website. Heb jij interesse in een woning in deze fase en wil je weten wat jouw financiële situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met de Rabobank, zij verzorgen dan de benodigde financiële check.

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis in Zilverrijk fase 4 vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Zo mooi wordt de laatste fase van Zilverrijk. De impressies van Zilverrijk fase 4 zijn helemaal klaar. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk de beelden!

Lees verder

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort gaat de allerlaatste fase in verkoop; Zilverrijk fase 4. Wil jij ook graag wonen in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Maak dan nu een persoonlijk account aan, like jouw favoriete woningtype en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?