Logo Logo

Planning van Thiendenland

In nieuwbouwgebied Thiendenland komen zo'n 520 woningen, opgedeeld in meerdere delen: Het Ambacht, Nassaukavels, Zilverrijk, De Gulden Meesters en Kavels in Thiendenland.

Zilverrijk

Zilverrijk gaat binnenkort met een 2e fase in verkoop. De verkoop staat gepland op 29 augustus om 17.00 uur. Deze fase bestaat uit 16 woningen en 8 semi-bungalows. Meld je nu alvast aan voor het woningtype of bouwnummer van je voorkeur en je krijgt dan automatisch een mail om je online in te schrijven als de verkoop start.

Nassaukavels

Op dit moment zijn er in Nassaukavels enkele ruime kavels in verkoop. De vrije bouwkavels bieden je veel vrijheid voor het realiseren van jouw droomhuis. Het huis dat je volgens je eigen plan kunt laten bouwen. Kijk snel welke kavel jij zou willen omtoveren tot jouw paradijs!

De Gulden Meesters

In het laatste kwartaal van 2017 staat de eerste fase van De Gulden Meesters gepland om in verkoop te gaan. Wil jij exclusief en luxe wonen in Thiendenland? Bekijk alle 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa's in De Gulden Meesters.

Kavels in Thiendenland

Er zijn nog enkele kavels te koop in Kavels in Thiendenland. Zit er iets voor jou tussen? Bekijk het snel!

Het Ambacht

De woningen in Het Ambacht zijn allemaal verkocht en in aanbouw of zelfs al bewoont. Nieuwsgierig naar hoe deze wijk eruit is komen te zien? Bekijk Het Ambacht.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?