Logo Logo

Planning van Thiendenland

In nieuwbouwgebied Thiendenland komen zo'n 520 woningen, opgedeeld in meerdere delen: Het Ambacht, Nassaukavels, Zilverrijk, De Gulden Meesters en Kavels in Thiendenland.

Zilverrijk

De verkoop en bouwactiviteiten van nieuwbouwwijk Zilverrijk zijn in volle gang. De woningen in fase 1 en 2 zijn verkocht en in aanbouw. Enkele woningen in fase 1 zijn zelfs al opgeleverd aan de eerste bewoners van Zilverijk. Van de 15 sfeervolle verandawoningen in fase 3 zijn nog slechts 2 tussenwoningen met veranda beschikbaar.

Nassaukavels

Op dit moment zijn er in Nassaukavels nog enkele ruime kavels in te koop. De vrije bouwkavels bieden je veel vrijheid voor het realiseren van jouw droomhuis. Het huis dat je volgens je eigen plan kunt laten bouwen. Kijk snel welke kavel jij zou willen omtoveren tot jouw paradijs!

Gulden Meesters

De verkoop van de luxe villa's in De Gulden Meesters verloopt zeer voorspoedig. Fase 2 is uitverkocht en in fase 1 zijn nog slechts 2 bouwnummers beschikbaar. De bouw van de woningen in Fase 1 is begin mei 2018 gestart, eind augustus 2018 zal naar alle waarschijnlijkheid de bouw van fase 2 starten. 

Kavels in Thiendenland

Voor alle kavels in Thiendenland geldt dat er voldoende ruimte is voor jouw droomhuis. Je hebt de vrijheid om een woning te bouwen die voldoet aan jouw droomwensen. Op dit moment is er nog 1 vrije kavel te koop. De andere kavels zijn reeds bebouwd en bewoond.

Het Ambacht

Het is even stil geweest in Het Ambacht, maar daar komt nu verandering in. Want op dinsdag 26 juni 2018 start namelijk de online verkoop van 8 royale gezinswoningen in De Entree fase 2. Bekijk het woningaanbod, maak een persoonlijk account aan en doe mee met de inschrijving!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?