Logo Logo

Planning van Thiendenland

In nieuwbouwgebied Thiendenland komen zo'n 520 woningen, opgedeeld in meerdere delen: Het Ambacht, Nassaukavels, Zilverrijk, De Gulden Meesters en Kavels in Thiendenland.

Zilverrijk

De verkoop en bouwactiviteiten van nieuwbouwwijk Zilverrijk zijn in volle gang. De woningen in fase 1 en 2 zijn verkocht, in aanbouw en enkele woningen zijn zelfs al opgeleverd. In fase 3 zijn nog slechts 2 sfeervolle tussenwoningen met veranda beschikbaar. Binnenkort de laatste fase in verkoop: Zilverrijk fase 4.

Nassaukavels

De vrije bouwkavels bieden je veel vrijheid voor het realiseren van jouw droomhuis en hebben weids uitzicht over de landerijen. Het huis dat je volgens je eigen plan kunt laten bouwen. Op dit moment zijn er in Nassaukavels nog enkele ruime kavels in te koop. Welke kavel zou jij willen omtoveren tot jouw paradijs?

Gulden Meesters

Het gaat goed in villawijk De Gulden Meesters, binnenkort komt er nieuw woningaanbod: De Gulden Meesters fase 3. Vrijstaande, halfvrijstaande luxe villa's, 3-onder-1-kapwoningen en semi-bungalows. Enkele klassieke favorieten uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe woningtypen in een modern jasje. 

Kavels in Thiendenland

Op dit moment zijn alle vrije bouwkavels in Thiendenland-Zuid verkocht en binnenkort gaan de laatste woningen in aanbouw. Toch zelf bouwen in Schoonhoven? Kijk dan eens naar de Nassaukavels met vrij uitzicht over de landerijen. 

Het Ambacht

Eind juni 2018 is de online verkoop gestart van 8 fraaie eengezinswoningen in De Entree fase 2. Royale tussen- en hoekwoningen inclusief compleet ingerichte badkamer en keuken met inbouwapparatuur. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?