Logo Logo

De wijken van Thiendenland

In Thiendenland zijn groen en water opvallend aanwezig. In elk woongebied is een grote groen- en speelplek in het plan opgenomen. Zodat kinderen en volwassenen er veel ruimte krijgen om te ravotten én te ontspannen. Thiendenland bestaat uit meerdere delen. Waar je ook woont, overal geniet je van een landelijk uitzicht.

Zilverrijk: karakteristiek en landelijk

Zilverrijk is het middengebied in Thiendenland II Schoonhoven. De wijk is geïnspireerd op de landelijke ligging en omgeving. Je vindt overal in Zilverrijk de kenmerkende landelijke uitstraling terug in de vele smalle slootjes en typische landweggetjes. Je bent hier letterlijk omgeven door de natuur, toch zit je binnen 10 minuten in het stadscentrum van Schoonhoven. Wat een fijne plek om te wonen!

Nassaukavels: zelf bouwen met weids uitzicht

De vrijheid hebben om zelf je droomwoning te realiseren. Het kan op één van de 10 Nassaukavels ten oosten van Schoonhoven.

Hier kom je ieder dag thuis en geniet je van de woning die je zelf hebt ontworpen. En wat dacht je van het weidse uitzicht over de landerijen?

De Gulden Meesters: luxe en exclusief

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland, komt een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De villa’s ligging allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Hier woon je dus rustig en vrij, maar wél met het gemak van de voorzieningen van Schoonhoven heel dichtbij. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren ‘30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. 

Het Ambacht: groen en kindvriendelijk

Je voelt de ruimte om je heen als je nieuwbouwproject Het Ambacht via een van de bruggetjes binnenkomt. De brede straten komen uit op een groen gebied dat centraal ligt in de buurt en mogelijkheden biedt voor recreatie.

Kinderen kunnen hier in alle rust en veiligheid spelen. Het woningaanbod is een mooie mix van eengezinswoningen en 2-onder-1-kapwoningen. Waar zie jij jezelf wonen?

Bouwkavels: zoals jij het wilt

Altijd al een eigen droomhuis willen bouwen? Zelf bedenken hoe elk detail eruit moet komen te zien? Dat kan in Thiendenland. In het zuidelijke deel van de wijk zijn vrije bouwkavels te koop.

Of je nu voor een vrijstaande villa met grote oprijlaan kiest of samen met vrienden voor een 2-onder-1-kapwoning gaat, Thiendenland geeft iedere bewoner alle ruimte.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?