De wijken van Thiendenland

In Thiendenland zijn groen en water opvallend aanwezig. In elk woongebied is een grote groen- en speelplek in het plan opgenomen. Zodat kinderen en volwassenen er veel ruimte krijgen om te ravotten én te ontspannen. Thiendenland bestaat uit meerdere delen. Waar je ook woont, overal geniet je van een landelijk uitzicht.

Het Ambacht: groen en kindvriendelijk

Je voelt de ruimte om je heen als je nieuwbouwproject Het Ambacht via een van de bruggetjes binnenkomt. De brede straten komen uit op een groen gebied dat centraal ligt in de buurt en mogelijkheden biedt voor recreatie.

Kinderen kunnen hier in alle rust en veiligheid spelen. Het woningaanbod is een mooie mix van eengezinswoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Waar zie jij jezelf wonen? De laatste fase is in verkoop.

Het Ambacht: groen en kindvriendelijk

Zilverrijk: karakteristiek en landelijk

Zilverrijk is het middengebied in Thiendenland II Schoonhoven. De wijk is geïnspireerd op de landelijke ligging en omgeving. Je vindt overal in Zilverrijk de kenmerkende landelijke uitstraling terug in de vele smalle slootjes en typische landweggetjes. Je bent hier letterlijk omgeven door de natuur, toch zit je binnen 10 minuten in het stadscentrum van Schoonhoven. Wat een fijne plek om te wonen! Alle woningen zijn verkocht. 

Zilverrijk | nieuwbouw Thiendenland Schoonhoven

Nassaukavels: zelf bouwen met weids uitzicht

De vrijheid hebben om zelf je droomwoning te realiseren. Het kan op één van de 10 Nassaukavels ten oosten van Schoonhoven. Hier kom je ieder dag thuis en geniet je van de woning die je zelf hebt ontworpen. En wat dacht je van het weidse uitzicht over de landerijen? Alle kavels zijn verkocht. 

Nassaukavels

De Gulden Meesters: luxe en exclusief

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland, komt een luxe nieuwe wijk 'De Gulden Meesters'. Exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. De villa’s ligging allemaal op een ruime kavel omgeven door groen en landerijen. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur - geïnspireerd op de Gooische villabouw uit de jaren 30 - geven deze nieuwe wijk een heel exclusief karakter. Alle woningen zijn verkocht. 

De Gulden Meesters | Thiendenland Schoonhoven

Bouwkavels: zoals jij het wilt

Altijd al een eigen droomhuis willen bouwen? Zelf bedenken hoe elk detail eruit moet komen te zien? Dat kan in Thiendenland. In het zuidelijke deel van de wijk zijn vrije bouwkavels verkocht. Dit project is uitverkocht. 

Bouwkavels: zoals jij het wilt
Meer informatie over Thiendenland? Contact
Wie, wat, wanneer? Planning