Logo Logo

We hebben geen resultaten gevonden.
Probeer het nog eens met een andere zoekterm of stel je vraag via chat, mail of telefoon.

Vragen over het gebied

Wat wordt de sfeer van het gebied?

Dichtbij het historische centrum van Schoonhoven verrijst de nieuwbouwwijk Thiendenland II. Met een oer-Hollandse uitstraling door rechte percelen en sloten en veel ruimte voor groen. Brede woonstraten leiden je naar woningen met een karakteristieke jaren 30-uitstraling en zelfgebouwde droomhuizen. Aan de oevers van het water of in je ruime achtertuin, in deze omgeving kom je tot rust. Zie jij jezelf al loungen op je gazon of barbecueën met de hele familie in je ruime achtertuin?

Is er openbaar vervoer in de omgeving?

Net buiten de wijk vind je bushalte Thiendenland. Hier stoppen bus 195 en 197. Deze lijnen brengen je vlot naar Gouda, Utrecht of Rotterdam. Een dagje shoppen of een makkelijke verbinding naar je werk: met het ov ben je snel op je bestemming.

Waar kan ik informatie vinden over Schoonhoven?

Je kan meer informatie vinden over Schoonhoven via www.vvvschoonhoven.nl

Welke voorzieningen zijn er voor scholen en kinderopvang in Schoonhoven?

In de wijk staat multifunctioneel centrum De Vogelweide met daarin onder meer basisscholen en opvang. Dit zijn de protestants-christelijke Ichthusschool, de openbare Koningin Emmaschool, de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf van Stichting Kinderopvang Schoonhoven. Hier kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar samen opgroeien. De gymzaal in het gebouw en de grote speelplaats bieden kinderen de ruimte zich sportief uitleven. Verder is er een breed aanbod in voortgezet onderwijs in Schoonhoven en biedt de stad ook de enige Zilver Vakschoolvan Nederland.

Welke sportvoorzieningen zijn er in Schoonhoven?

Schoonhoven kent een bloeiend verenigingsleven en uitstekende sportmogelijkheden. Zo zijn er vele sportvelden (voor onder meer atletiek, voetbal, hockey en tennis), sporthallen, een ijsbaan en een zwembad.

Zijn er in de directe omgeving al voorzieningen zoals winkels en horeca aanwezig?

Voor je dagelijkse boodschappen steek je de N216 over, daar ligt een grote supermarkt op je te wachten. Schoonhoven heeft een prachtig centrum met een gevarieerd winkelaanbod. Met grote winkelketens als de HEMA, maar vooral veel speciaalzaken.Wil je een gezellig avondje uit? Dan vind je in het centrum van Schoonhoven het Arto-theater. Bezoek een cabaretvoorstelling of trek een avondje uit voor jazzmuziek. In Schoonhoven zijn ook genoeg restaurantjes en cafeetjes te vinden.

Wat wordt er naast het project gebouwd? Omliggende bebouwing?

In Thiendenland worden meerdere wijken gerealiseerd met verschillende woningtypes, voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje op de website wat er allemaal gebouwd wordt in dit gedeelte van Schoonhoven.

Waar kan ik me inschrijven zodat ik op de hoogte blijf van het gebied?

Je kunt je op deze website inschrijven als belangstellende. Per mail word je op de hoogte gehouden en ontvang je bericht zodra de verkoop van het project is gestart.

Waar vind ik informatie over de plannen voor de openbare ruimte?

Op de website van de gemeente en op www.ruimtelijkeplannen.nl staat uitgebreide informatie over bestemmingsplannen. 

Stel je vraag

Het formulier is succesvol ontvangen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?