Zilverrijk
Logo Logo

Groots en vrij wonen in Zilverrijk fase 4

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of vrijstaande woning met uitzicht op water en groen meer iets voor jou? In Zilverrijk is het allemaal mogelijk! 

Binnenkort in verkoop; Zilverrijk fase 4

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort gaat de allerlaatste fase in verkoop; Zilverrijk fase 4. In deze laatste fase komen 20 zeer royale woningen met weids uitzicht over water en landerijen. Hier kun je straks echt GROOTS en VRIJ wonen! Heb jij interesse in een groot huis in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Lees dan meer over deze nieuwe fase, maak alvast een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan en je hoort van ons wanneer de verkoop start!

Wat is er nu nog te koop?

Begin dit jaar is de online verkoop gestart van 15 nieuwe woningen in Zilverrijk fase 3. Deze woningen liggen aan de zuidkant van Zilverrijk en hebben allemaal uitzicht op het water, enkele woningen hebben zelfs een sfeervolle veranda! Er zijn nog slechts 2 tussenwoningen met veranda beschikbaar. 

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in Zilverrijk en wil je er meer over weten? Bekijk dan het actuele woningaanbod en neem contact op met één van de verkopende makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen! 

Bijzondere architectuur

Alle woningen in dit nieuwe deel van Thiendenland krijgen een architectuur mee die best bijzonder te noemen is. In de ontwerpen zie je details terug uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Kijk maar eens naar bovenstaande beelden en proef de sfeer...

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nieuw woningaanbod: Zilverrijk fase 4
Binnenkort start de verkoop van de allerlaatste fase van Zilverrijk. Totaal 20 riante woningen; Tussen-, hoek, 2-onder-1-kap en vrijstaande woningen aan de buitenrand van Zilverrijk met prachtig uitzicht op water en groen. Maak een persoonlijk account aan, like jouw favoriete woningtype en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Meer over Zilverrijk fase 4

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?