Zilverrijk
Logo Logo
Nu in verkoop: de 2e fase in Zilverrijk
Meer weten?
Fase 2 in verkoop

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of een royale semi-bungalow aan het groen meer iets voor jou? In Zilverrijk is het allemaal mogelijk! 

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in Zilverrijk en wil je er meer over weten? Bekijk dan het actuele woningaanbod en neem contact op met één van de verkopende makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen! 

Bijzondere architectuur

Alle woningen in dit nieuwe deel van Thiendenland krijgen een architectuur mee die best bijzonder te noemen is. In de ontwerpen zie je details terug uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Kijk maar eens naar bovenstaande beelden en proef de sfeer...

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Royaal wonen met uitzicht op het groen?
Kijk dan eens naar woningtype Zilver. Een lekker groot huis inclusief een compleet ingerichte badkamer met luxe sanitair. Met verschillende indelingsmogelijkheden én ook met de mogelijkheid voor slapen en badderen op de begane grond. Iets voor jou?
Bekijk semi-bungalow Zilver

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?