Zilverrijk
Logo Logo

Zilverrijk fase 3; Nog 2 verandawoningen beschikbaar

Zilverrijk fase 3 in verkoop

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of een royale semi-bungalow aan het groen meer iets voor jou? In Zilverrijk is het allemaal mogelijk! 

Actuele verkoopstand

Begin dit jaar is de online verkoop gestart van 15 nieuwe woningen in Zilverrijk fase 3. Deze woningen liggen aan de zuidkant van Zilverrijk en hebben allemaal uitzicht op het water, enkele woningen hebben zelfs een sfeervolle veranda! Er zijn nog slechts 2 tussenwoningen met veranda beschikbaar. 

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in Zilverrijk en wil je er meer over weten? Bekijk dan het actuele woningaanbod en neem contact op met één van de verkopende makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen! 

Bijzondere architectuur

Alle woningen in dit nieuwe deel van Thiendenland krijgen een architectuur mee die best bijzonder te noemen is. In de ontwerpen zie je details terug uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Kijk maar eens naar bovenstaande beelden en proef de sfeer...

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nog 2 woningen met veranda beschikbaar....
Op dit moment zijn er nog 2 tussenwoningen met sfeervolle veranda beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod en bel gerust de makelaar voor meer informatie.
Naar het woningaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?