Zilverrijk
Logo Logo

Nieuw woningaanbod: Zilverrijk fase 3

Ontwikkeling Zilverrijk

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of een royale semi-bungalow aan het groen meer iets voor jou? In Zilverrijk is het allemaal mogelijk! 

Nieuw in verkoop: Zilverrijk fase 3

Op woensdag 14 februari is de online verkoop gestart van 15 nieuwe woningen in Zilverrijk fase 3. Deze woningen liggen aan de zuidkant van Zilverrijk en hebben allemaal uitzicht op het water, enkele woningen hebben zelfs een sfeervolle veranda! Heb je interesse? Bekijk dan het beschikbare woningaanbod en neem gerust contact op met de makelaar voor meer informatie.

Actuele verkoopstand fase 2

Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar in fase 2. Langs het groene binnenhof vind je namelijk 8 geschakelde semi-bungalows, woningtype Zilver. Deze royale en brede woningen met 148 m² woonplezier hebben vrij uitzicht op het groen en een achtertuin die ligt op het oosten. En de auto, die kun je voor de deur parkeren. Bij dit woningtype zijn er verschillende indelingsmogelijkheden, je kunt zelfs wonen, slapen en badderen op de begane grond. Maar wil je op de 1e verdieping een aparte woonunit, dan is dat ook mogelijk. Meer weten over woningtype Zilver? Bel gerust een van de makelaars.

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in Zilverrijk en wil je er meer over weten? Bekijk dan het actuele woningaanbod en neem contact op met één van de verkopende makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen! 

Bijzondere architectuur

Alle woningen in dit nieuwe deel van Thiendenland krijgen een architectuur mee die best bijzonder te noemen is. In de ontwerpen zie je details terug uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Kijk maar eens naar bovenstaande beelden en proef de sfeer...

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nog enkele woningen met veranda beschikbaar....
De verkoop van de 15 woningen in Zilverrijk fase 3 is gestart. Er zijn nog enkele tussenwoningen met veranda beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod en bel gerust de makelaar voor meer informatie.
Naar het woningaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?