Zilverrijk
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Zilverrijk in verkoop

Zilverrijk, het middengebied in Thiendenland

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. In deze nieuwe wijk komen in totaal 87 woningen in verschillende prijsklassen. Ben jij op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning? Of is een fraaie 2-onder-1 kap of vrijstaande woning met uitzicht op water en groen meer iets voor jou? In Zilverrijk is het allemaal mogelijk! 

Verkoop fase 4 gestart

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in aanbouw. De eerste woningen zijn al opgeleverd en op maandag 4 februari is de verkoop van Zilverrijk fase 4 gestart. In deze laatste fase komen 20 zeer royale woningen met weids uitzicht over water en landerijen. Hier kun je straks echt groots en vrij wonen. Heb jij interesse in een groot huis in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? 

Bekijk het beschikbare aanbod

Interesse?

Heb jij interesse in een woning in Zilverrijk en wil je er meer over weten? Bekijk dan het actuele woningaanbod en neem contact op met één van de verkopende makelaars. Zij kunnen je er alles over vertellen! 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?