Zilverrijk
Logo Logo

Voorzieningen Zilverrijk

In Zilverrijk woon je omgeven door water. In combinatie met de aanleg van landschappelijke weggetjes woon je letterlijk in een oud-Hollands landschap.

De natuur is letterlijk om de hoek. Op verschillende plaatsen komen aanlegsteigers. Lekker ontspannen vissen of met een bootje het water op? Geniet vanaf het water van het geweldige uitzicht over de typisch Hollandse landerijen.

Zorgeloos opgroeien in Zilverrijk

Zilverrijk heeft een eigen multifunctionele accommodatie (MFA). Daar vind je onder andere basisscholen, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. In de gymzaal in het gebouw en de grote speelplaats buiten kunnen kinderen zich heerlijk sportief uitleven. Naast de grote speelplaats worden er in Zilverrijk meerdere kleinere speelplaatsen aangelegd. Voor voortgezet onderwijs kun je Schoonhoven terecht, waaronder de enige Zilver Vakschool van Nederland. En dat alles op fietsafstand. Dat is nog eens zorgeloos opgroeien!

Shop till you drop

Voor je dagelijkse boodschappen steek je de N216 over, daar ligt een grote supermarkt op je te wachten. Schoonhoven heeft een prachtig centrum met een gevarieerd winkelaanbod. Met grote winkelketens als de HEMA, maar vooral veel speciaalzaken. Kleding, bloemen, bril, schoenen of juwelen. Shop till you drop! Kun je jouw voorziening (nog) niet vinden op onderstaande kaart? Lees dan voor meer voorzieningen verder op de pagina voorzieningen in Thiendenland.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?