Zilverrijk
Logo Logo

Zoals je misschien wel weet, vind je in Thiendenland een gevarieerd woningaanbod en voor elk wat wils. Zo ook in de wijk Zilverrijk, gelegen in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland. In Zilverrijk fase 2 zijn er nog een aantal woningen beschikbaar met uitzicht op het park en met lekker veel ruimte en indelingsmogelijkheden. Iets voor jou? Maak dan nu kennis met semi-bungalow Zilver!

Lees verder

Start verkoop succesvol!

Dinsdag 29 augustus vierden wij de start verkoop van de 16 woningen en 8 semi-bungalows in Zilverrijk Fase 2 - Schoonhoven.

Lees verder

Waar liggen de woningen?

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de interactieve situatiekaart de locatie van de woningen.

Lees verder

Wil jij wonen in Zilverrijk? Kom dan naar het start verkoop evenement op dinsdag 29 augustus!

Lees verder

29 augustus om 17.00 uur start de verkoop van de woningen van fase 2 in Zilverrijk. Dit woonproject omvat 16 woningen en 8 semi-bungalows. Voor de woningen kun je online inschrijven. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

Na de zomervakantie gaat de volgende fase van Zilverrijk in verkoop. Deze fase heeft in totaal 24 woningen.

Lees verder

Onlangs zijn we met een drone over de woonwijk Zilverrijk gevlogen. Hier zijn prachtige beelden gemaakt.

Lees verder

Wil jij graag wonen in Zilverrijk, het mooie middendeel van Thiendenland II? Wees er dan snel bij. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

Lees verder

Gisteren is de 1e fase van Zilverrijk, het nieuwste stukje Thiendenland II, in verkoop gegaan. Er zijn veel belangstellenden naar het Start-verkoopevenement in het Zilvermuseum gekomen.

Lees verder

Hoe liggen de woningen van Zilverrijk fase 1? Op de situatietekening zijn de woningen van Zilverrijk fase 1 in kaart gebracht.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?