Zilverrijk
Logo Logo

Het is bijna zover, binnenkort start namelijk de verkoop van 20 riante woningen in Zilverrijk fase 4. Het nieuwe woningaanbod staat al op de website en daar hebben wij nu ook de bouwnummers met de definitieve koopsom aan toegevoegd. Bekijk de interactieve kavelkaart en zoek jouw favoriete woningen!

Lees verder

De verkoop van de 20 zeer riante woningen in de allerlaatste fase in Zilverrijk fase 4 gaat binnenkort van start. We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de woningen vervolgens toewijzen.

Lees verder

Hypotheekgesprek Rabobank

Binnenkort start de verkoop van Zilverrijk fase 4, dit nieuwe woningaanbod staat al op de website. Heb jij interesse in een woning in deze fase en wil je weten wat jouw financiële situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met de Rabobank, zij verzorgen dan de benodigde financiële check.

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis in Zilverrijk fase 4 vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Zo mooi wordt de laatste fase van Zilverrijk. De impressies van Zilverrijk fase 4 zijn helemaal klaar. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk de beelden!

Lees verder

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort gaat de allerlaatste fase in verkoop; Zilverrijk fase 4. Wil jij ook graag wonen in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Maak dan nu een persoonlijk account aan, like jouw favoriete woningtype en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Like op Thiendenland Schoonhoven jouw favoriete woningtype in Zilverrijk fase 4. Zo laat je alvast je interesse blijken en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account!

Lees verder

Op vrijdag 22 juni was het groot feest in Zilverrijk. Tijdens het buurtfestival is door Wethouder De Wit met de toekomstige bewoners van Zilverrijk een boom geplant en is daarmee de naderende voltooiing van Zilverrijk gevierd.

Lees verder

In Zilverrijk zijn er verschillende bouwactiviteiten te zien. We brengen je graag op de hoogte van de laatste stand van zaken. Lees je mee?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?