Zilverrijk
Logo Logo

Op vrijdag 22 juni was het groot feest in Zilverrijk. Tijdens het buurtfestival is door Wethouder De Wit met de toekomstige bewoners van Zilverrijk een boom geplant en is daarmee de naderende voltooiing van Zilverrijk gevierd.

Lees verder

In Zilverrijk zijn er verschillende bouwactiviteiten te zien. We brengen je graag op de hoogte van de laatste stand van zaken. Lees je mee?

Lees verder

Op woensdag 14 februari om 17:00 uur start de online verkoop van Zilverrijk fase 3! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Save the date! Want op woensdag 14 februari 2018 om 17:00 uur start de online verkoop van 15 authentieke tussen- en hoekwoningen in Zilverrijk fase 3! Ze hebben allemaal vrij uitzicht over het water en enkele woningen hebben zelfs een sfeervolle veranda. Mis het niet, maak nu een Mijn Eigen Huis account aan en doe mee met de inschrijving!

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van 15 hoek- en tussenwoningen in Zilverrijk fase 3. De woningtypen staan al op de website en daar hebben wij nu ook de bouwnummers met de definitieve koopsom aan toegevoegd. Bekijk de interactieve kavelkaart en zoek jouw favoriete woningen!

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis in Zilverrijk fase 3 vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van Zilverrijk fase 3, dit nieuwe woningaanbod staat al op de website. Heb jij interesse in een woning in deze fase en wil je weten wat jouw financiële situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met de Rabobank, zij verzorgen dan de benodigde financiële check.

Lees verder

De verkoop van de 15 hoek- en tussenwoningen in Zilverrijk fase 3 gaat binnenkort van start. We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de woningen vervolgens toewijzen.

Lees verder

Wil jij graag thuiskomen in een authentieke wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort start de verkoop van Zilverrijk fase 3. In deze fase worden er 15 hoek- en tussenwoningen in verschillende stijlen aangeboden.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?