Zilverrijk
Logo Logo
25 juli 2018

Nieuw woningaanbod: Zilverrijk fase 4

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort gaat de allerlaatste fase in verkoop. Wil jij ook graag wonen in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Dan hebben wij goed nieuws, want in het najaar start de verkoop van 20 zeer royale en extra brede woningen in Zilverrijk fase 4

Laatste fase Zilverrijk

In deze allerlaatste fase in Zilverrijk komen straks 20 zeer royale 3-onder-1 kapwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende stijlen en kleurstellingen met een koopsomindicatie vanaf € 395.000,= v.o.n. Deze extra brede (6.20 m. .!) woningen in fase 4 hebben net zoals de andere woningen in Zilverrijk een gevarieerd en kleurrijk straatbeeld. Deze laatste fase ligt aan de buitenrand van Zilverrijk en de woningen hebben daar vrij en weids uitzicht over het water en de prachtige landerijen. Daar is het straks echt GROOTS en VRIJ wonen. Een mooie afsluiter van deze authentieke wijk!

Authentiek wonen aan het water

Zilverrijk ademt een oud-Hollandse sfeer door de architectuur met details uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Maar ondanks de eigen identiteit van de afzonderlijke woningen, zijn ze qua uiterlijk duidelijk familie van elkaar.
En de natuur ligt letterlijk om de hoek. Op verschillende plaatsen binnen Zilverrijk komen aanlegsteigers, lekker ontspannen vissen of met een bootje het water op. Geniet van het uitzicht over de typisch Hollandse landerijen.

Wat is jouw favoriete woning?

De 20 nieuwe woningen in Zilverrijk fase 4 gaan in het najaar in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop kun je nu zelf zetten. Maak nu alvast je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier gaan komen. Like jouw favoriete woningtype door op het hartje te klikken van dat type. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een extra brede tussen- of hoekwoning, 2-onder-1-kapwoning of vrijstaande woning? Laat het ons weten. Een persoonlijk account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Zilverrijk fase 4 wilt wonen! Meer over het aanmelden, het liken van de woningtypen en de toewijzing lees je op de pagina 'Woning kopen', hoe werkt dat eigenlijk?

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?