Zilverrijk
Logo Logo

Planning

Op dit moment is de ontwikkeling van de woningen in Zilverrijk in volle gang. Lees hieronder de laatste stand van zaken in de verschillende fases in deze nieuwe wijk in Thiendenland.

Fase 1

De eerste fase van Zilverrijk bestaat uit 3 blokken met in totaal 32 hoek- en tussenwoningen. Alle woningen in deze eerste fase zijn verkocht. In oktober 2017 is gestart met de bouw van de blokken 1, 2 en 3. De eerste woningen zijn in juni 2018 opgeleverd.

Fase 2

Eind augustus 2017 is de online verkoop gestart van de 16 hoek- en tussenwoningen en 8 semi-bungalows van fase 2 in Zilverrijk. In deze fase zijn alle woningen verkocht. Medio maart 2018 is gestart met de bouw.

Fase 3

Begin 2018 is de online verkoop gestart van Zilverrijk fase 3. In deze fase komen straks 15 hoek- en tussenwoningen in verschillende stijlen. Alle woningen hebben uitzicht op het water, enkele woningen hebben zelfs ook nog een sfeervolle veranda. Dit woningaanbod staat nu compleet met alle verkoopstukken op de website. Er zijn nog 2 tussenwoningen met veranda beschikbaar. Bekijk de beschikbare bouwnummers bij het woningaanbod en neem gerust contact op met de makelaar voor de laatste details. Naar verwachting zal de bouw in september 2018 starten.

Fase 4

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort gaat de allerlaatste fase in verkoop. Na de zomer start de verkoop van Zilverrijk fase 4. In deze allerlaatste fase in Zilverrijk komen straks 20 zeer royale 3-onder-1 kapwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende stijlen en kleurstellingen met een koopsomindicatie vanaf € 395.000,= v.o.n. Deze riante woningen liggen aan de buitenrand van Zilverrijk en hebben daar vrij en weids uitzicht over water en landerijen. Daar is het straks echt GROOTS en VRIJ wonen. Een mooie afsluiter van deze authentieke wijk!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?