Zilverrijk
Logo Logo

Planning

Op dit moment is de ontwikkeling van de woningen in Zilverrijk in volle gang. Lees hieronder de laatste stand van zaken in de verschillende fases in deze nieuwe wijk in Thiendenland.

Fase 1

De eerste fase van Zilverrijk bestaat uit 3 blokken met in totaal 32 hoek- en tussenwoningen. Alle woningen in deze eerste fase zijn verkocht. In oktober 2017 is gestart met de bouw van de blokken 1, 2 en 3. De eerste woningen zullen eind mei 2018 worden opgeleverd.

Fase 2

Eind augustus 2017 is de online verkoop gestart van de 16 hoek- en tussenwoningen en 8 semi-bungalows van fase 2 in Zilverrijk. In deze fase zijn nog enkele royale semi-bungalows met uitzicht op het groen beschikbaar. Bij deze royale woningen heb je verschillende indelingsmogelijkheden en kun je zelfs wonen, slapen en badderen op de begane grond. Maar wil je op de 1e verdieping een aparte woonunit, dan kan dat ook. En je kunt straks voor de deur parkeren! Vraag gerust naar de mogelijkheden van woningtype Zilver! Medio maart 2018 is gestart met de bouw.

Fase 3

Op woensdag 14 februari 2018 is de online verkoop gestart van Zilverrijk fase 3. In deze fase komen 15 hoek- en tussenwoningen in verschillende stijlen. Alle woningen hebben uitzicht op het water, enkele woningen hebben zelfs ook nog een sfeervolle veranda. Het nieuwe woningaanbod staat nu compleet met alle verkoopstukken op de website. Er zijn nog enkele tussenwoningen met veranda beschikbaar. Bekijk de beschikbare bouwnummers bij het woningaanbod en neem gerust contact op met de makelaar voor de laatste details.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?